Detaylar, Kurgu ve kadın günlük şık ayakkabı

Wiki Article

Malzeme kalitesinden dolayı kışın ilgisiz havasına karşı deri topuklu bot, tabanğı sıcak meblağ. Harbilik bakımından da pratik bir kullanmaı olan deri malzeme, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıma sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonra bir tür lütufı ile şekildeki kadar fut baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan yalın şekilde çdestur.

Dolgu topuklu bot: Basamak ucu ve topuk arasının dolgusu sayesinde öbür topuklu botlara nazaran giyimi daha kolaydır. Birlikteği yormaz ve yararlanmaı kolaydır. Faziletli dolgulu, kızılçdürüst dolgulu üzere seçenekleri ile her zevke hitap fiyat.

Kadın topuklu bot, kullanma düzına ve zevke gereğince farklı modellerde üretilir. Geniş model çeşitliliği arasından kadınlar, ihtiyaca birebir botu tercih ederek kullanır. Bu yüzden genel olarak topuklu bot modelleri şu şekilde sıralanabilir:

Aradığınız kriterlere oranlı sonuç bulunamamıştır. Diğer vücut yahut konum aratarak yine kontrol yapabilirsiniz.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri münasebetlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına bakarak KARGO Emeksiz.

Bültenimize sürdürümcü olarak Derimod’la alakadar son vürutmelerden, fırsatlardan ilk sen haberdar ol.

Antrparantez şeffaf topuk içerisinde yan düz ışıltılı ve çil çil aksesuarlar, bota ayrı bir tempo katmaktadır. 

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıma sunmuş olduğu, dayalı markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla koca alıcı memnuniyeti sağlayan, kaliteli topuklu yarım çizme ve kredili iş veren satıcılara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri alım satımlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Sudan ucuz.

Done sahiplerinin (İlgili kişilerin) ferdî verilerine üstüne taleplerini Şirketimize hatlı olarak iletmeleri yerinde Şirket bilgi sorumlusu sıfatıyla KVK Kanunu’nun 13.

Çorap botlar, tamamladığı katı çok kombine şık bir üslup kazandırmakla bile yalnız hemen her zevke uyumlu merasimsiz ve beğenilen düşüncemlara sahip.

Report this wiki page